‘Martini Bellini aan 2 euro’: twee keer zoveel handelaars in nieuwe Kortrijkse studentengids

13/09/2019

Voor het tweede academiejaar op rij stelt Kortrijk Studentenstad vzw een handige studentengids voor. Deze gids helpt Kortrijkse studenten op weg met niet te missen adresjes, geeft tips over het kotleven en zoveel meer.

De studentengids is vanuit een ludieke insteek opgesteld en is speciaal voor studenten geschreven. Zo is er een hoofdstuk ‘eerste hulp bij katers en kattinnen’. Veel studenten zullen vooral de rubriek achteraan het interessantst vinden. “Heel wat Kortrijkse handelaars bieden opnieuw kortingsbonnen aan. Je eindwerk inbinden aan de helft van de prijs, goedkope taxiritten maar ook gratis pintjes: een student kan dankzij de studentengids heel wat centen besparen!”, klinkt het.

Kortrijk ontdekken

Schepen van Onderwijs Kelly Detavernier: “De studentengids werd vorig jaar heel goed onthaald. Het resultaat is dat we ook dubbel zoveel handelaars bereid vonden om kortingsbonnen aan te bieden waardoor de gids nog meer te bieden heeft. Voor studenten is de gids de ideale manier om de stad op hun eigen manier te ontdekken.”

Gratis

Studenten kunnen de gids gratis verkrijgen in de universiteiten KU Leuven Campus Kulak Kortrijk en UGent campus Kortrijk alsook in de hogescholen VIVES en Howest. Ook op de komende vrijetijdsmarkten en op Student Welcome, dat plaatsvindt op donderdag 3 oktober, zal de studentengids gratis verdeeld worden.

LEES OOK

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.