Match & Date: nieuw origineel datingconcept in Kortrijk

05/10/2020

Tijdens de lockdown werkten twee Kortrijkse vriendinnen, Kimberly en Sarah, een nieuw datingconcept uit dat volledig coronaproof is. In Bar Filía leer jij op 14 oktober misschien wel je toekomstige partner kennen! Inschrijven kan nog tot en met 7 oktober, dus snel zijn is de boodschap!

Kimberly en Sarah willen geen klassieke speeddating aanbieden. Met datingsapps als Tinder hebben ze zelf ook al wat ervaring, en ook dat concept waren ze allebei volledig beu. Daarom staken ze de koppen bij elkaar en bedachten in de plaats een concept waarbij mensen elkaar leren kennen tijdens een volledig verzorgde avond, met hapjes en drankjes.

Hoe werkt het dan wel? Op voorhand vullen alle kandidaten een vragenlijst in. Op basis daarvan gaan Kimberly en Sarah op zoek naar goeie persoonlijke matches. Op de avond zelf krijg je meerdere matches voorgeschoteld waarmee je telkens 7 minuten kan speeddaten. Na de gesprekken kies je zelf met wie je verder wilt praten. Dat kan ter plekke in Bar Filía en dat hoeft ook niet iemand van je matches te zijn.

Deze eerste editie van Match & Date richt zich specifiek op singles tussen 23 en 30 jaar. Heb je interesse? Stuur een mailtje naar matchanddate@hotmail.com met daarin je voornaam, naam, leeftijd en twee foto’s van jezelf. Je ontvangt dan een inschrijvingsmail met de vragenlijst. Deelname kost 27 euro per persoon. Meer info vind je ook op het Facebookevent hieronder.

Match & Date – 14/10

Networking event in Kortrijk, Belgium by Match & Date on Wednesday, October 14 2020


Lees ook:

Quindo Redactie

Eén reactie op “Match & Date: nieuw origineel datingconcept in Kortrijk

  1. leuk artikel. Bedankt voor het plaatsen van informatie zoals deze

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.