Melting Mallows over hun optreden in ‘Het Depot’

28/09/2020

We kennen Melting Mallows sinds hun deelname aan de Nieuwe Lichting van Studio Brussel. De band was finalist van de talentenwedstrijd in 2019 en de mannen stonden woensdag 16 september samen met Mintzkov in Het Depot in Leuven. 

Voor het eerst in lange tijd stonden de mannen van Melting Mallows nog eens op een podium. Woensdag kon je ze samen met het trio Mintzkov aan het werk zien in Het Depot in Leuven. Het laatste optreden van de band was in februari. Door de coronacrisis werden, zoals bij iedereen, ook hun optredens afgelast.

Alexander kon zaterdag bellen met Brian, de drummer van Melting Mallows. Omdat het aantal coronabesmettingen op dit moment weer stijgt, vroegen we of ze gemerkt hadden dat mensen minder snel een optreden willen bijwonen. Gelukkig voor de band was dat niet het geval. ‘De mensen waren echt actief en genoten echt van het concert’, vertelt Brian.

Afgelopen week werd ook bekendgemaakt dat StuBru ook dit jaar opnieuw op zoek gaat naar muzikaal talent. Alexander vroeg aan Brian waarom jonge bands zeker niet mogen twijfelen om zich in te schrijven. ‘Door de deelname aan de Nieuwe Lichting stond onze agenda plots vol‘, vertelt hij, ‘we werden toen ook gecontacteerd door andere radiozenders en dat is altijd leuk.’

Beluister het volledige interview met Brian hieronder.

 

Quindo · Interview – Brian van Melting Mallows over hun optreden in Het Depot – door Alexander Ballekens

Voorlopig staan er nog geen nieuwe optredens gepland. Voor meer info kan je een kijkje nemen op hun Facebookpagina.

Lees ook:

Alexander Ballekens

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.