Mooneye heeft selectie op zak voor De Nieuwe Lichting

11/01/2019

De band rond Michiel Libberecht uit Moen heeft een plaatsje veroverd in de finale van De Nieuwe Lichting, de jaarlijkse zoektocht van Studio Brussel naar muzikaal talent.

West-Vlaanderen boven

Mooneye is de enige West-Vlaamse band tussen de finalisten. De vijfkoppige band moet het opnemen tegen Billie Louise, Camille Camille, David Ngyah, ICTO, Melting Mallows, MVNSI, RAFAEL en Tessa Dixson. De jury koos de negen finalisten uit 1000 inzendingen. Met het nummer ‘Thinking About Leaving’ maakte Mooneye het verschil.

(lees verder onder de video)

Opluchting

“We wisten het zelf al een tijdje, maar mochten nog niets zeggen”, vertelt zanger Michiel Libberecht. “Daarom dat het deugd doet om het nu aan iedereen te mogen verkondigen! Want we zijn enorm trots natuurlijk.”

Stemmen geblazen

Vanaf donderdag 24 januari kan je stemmen op jouw drie favoriete nummers. De stemming loopt tot de slotshow op donderdag 31 januari. Net zoals vorig jaar wordt de winnaar bekendgemaakt via Facebook Live.

Zo kwamen de kandidaten te weten dat ze in de finale zitten.

De Nieuwe Lichting 2019: Zo kwamen de finalisten te weten dat ze erbij zijn

De ultieme psychologische marteling: we blokkeerden de 9 finalisten van De Nieuwe Lichting 2019 in een lift. De verlossing? Het nieuws dat ze geselecteerd zijn!

Geplaatst door Studio Brussel op Donderdag 10 januari 2019

Pics by Bjorn Comhaire

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.