Na jaren vol (inter)nationale muzikale collabs releaset Chillow eerste soloplaat

25/02/2021

Chillow is geen onbekende in de hiphop- en bredere muziekwereld. Zowel in West-Vlaanderen als nationaal en internationaal werkte hij al samen met heel wat artiesten voor het produceren van platen of voor andere muzikale collabs. Op donderdag 25 februari releaset hij nu zijn eerste solo nummer én later dit jaar volgt een eigen album. Tijd voor een interview!

Als producer, engineer, designer en DJ kon Chillow al met heel wat artiesten samenwerken: met Amerikaans hiphopartiest El Da Sensei bijvoorbeeld, maar ook met Belgische artiesten zoals Brihang, Flip Kowlier en Jeffrey Jefferson (Ertebrekers) en DJ Grazzhoppa. Sinds 2017  heeft hij ook zijn eigen productiehuis Catharsis-Productions.

In 2020 releasete hij al eigen muziek met de West-Vlaamse rappers Low G en Walter Ego aan zijn zijde. De lockdown greep hij nu om ook solowerk te gaan maken: een eerste lied (Slapeloas) gevolgd door een eigen album later dit jaar. Nog in 2021 komt ook een  collab-album met de DJ Grazzhoppa en een opvolger van de samenwerking met Low G’s.

Benieuwd naar de grootste verschillen tussen z’n collabs en het maken van zijn soloplaat? Of wil je te weten komen waarover die eerste single exact gaat? Beluister het interview hieronder!

Quindo · Interview – Chillow vertelt over z’n eerste soloplaat Slapeloas

 

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.