Nachtclub onder stadhuis

12/09/2017

Vanaf vrijdag 15 september zijn de feestvierders van Kortrijk en omstreken welkom in de Raadskelder onder het stadhuis. Gérald Pirlet en Matthijs Coeman openen vlakbij de Grote Markt een nieuwe pop-upnachtclub Criss Cross Club. Met de nachtclub willen de twee creatievelingen mensen muzikaal samenbrengen en een echt clubgevoel creëren.

Vrijdag 15 september staat de opening op het programma. De organisatoren kozen voor een knaller van formaat met The Glimmers, een Gents dj-duo dat bestaat uit Mo en Benoelie. Ze beschikken over meer dan 30 jaar ervaring achter de draatafel, ongetwijfeld voldoende om een mini-aardbeving te veroorzaken in het centrum van Kortrijk. Zaterdag komt TLP langs.

De twee Kortrijkzanen openden vorig jaar al eens een pop-upnachtclub in feestzaal 20K op de Pottelberg. Een geslaagd initiatief zo blijkt. Volgens Gérald en Matthijs is er nood aan een plaats waar gedanst kan worden in Kortrijk. Ze wisten het stadsbestuur te overtuigen met hun kwaliteit en professionalisme, dat schrijft de Krant van West-Vlaanderen.

De gloednieuwe nachtclub zal elke vrijdag en zaterdag tot eind januari 2018 open zijn voor het grote publiek. Op de andere dagen kan de feesttempel verhuurd worden voor allerlei evenementen. De organisatoren willen zich niet binden aan een bepaalde muziekstijl. Bovendien zal er naast dj’s ook live muziek te horen zijn.

Bekijk nu de onderstaande video om te weten hoe de nieuwe nachtclub er ongeveer zal uitzien!

Picture by Stad Kortrijk

Thomas Herrero

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.