Ontwerp het nieuwe jasje van Pandaap

04/05/2018

Pandaap, het huisbier van muziekcafé Pand.A en brouwerij Bossuwé Brewing viert binnenkort zijn eerste verjaardag. Ter gelegenheid van dit eenjarig bestaan, doen beide organisaties een oproep aan alle Kortrijkse studenten om een nieuw ontwerp te bedenken voor het huisbier. 

Liefdeskindje

In mei 2017, bij de opening van de nieuwe locatie van Pand.A in het Muziekcentrum Track, werd Pandaap gelanceerd. Dit frisse en licht bittere blonde bier is het liefdeskind van de Bossuwé Brewing-aap en de panda van het muziekcafé. “We zijn twee jonge Kortrijkse ondernemingen die samen dromen en graag de handen in elkaar slaan”, klinkt het.

Een nieuw jasje

Om de eerste verjaardag van Pandaap te vieren, doen de twee ondernemingen een oproep aan alle Kortrijkse studenten (hoger, middelbaar, lager of kleuteronderwijs). Jongeren mogen een nieuw ontwerp bedenken voor het huisbier. Deelnemers zijn volledig vrij in hun ontwerp, er moet enkel een vermelding zijn van de naam ‘Pandaap’ en een link naar Bossuwé Brewing en Pand.A. De winnaar zal zijn creatie nadien terugzien op toekomstige vaten, blikjes en goodies van het huisbier.

Praktisch

Geïnteresseerden kunnen hun ontwerp ten laatste indienen op 28 mei door een mailtje te sturen naar tony@bossuwe.com. Op 31 mei wordt de winnaar bekendgemaakt in Muziekcafé Pand.A. Alle ontwerpen zullen daar tentoongesteld worden. De prijzen zijn niet min: de winnaar ontvangt zijn gewicht in bier en een magnifiek kanaal om zijn talent op los te laten. Alle participanten krijgen sowieso een Pandaap-drankkaart als beloning.

Alle informatie over de wedstrijd is terug te vinden op www.bossuwebrewing.com/pandaap.

Brenda Jaminé

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.