Aanbod

Diensten

Community Media Platform

Wil je zelf verbindende media leren maken, of zoek je ondersteuning bij je mediaproject ? Wij gaan graag met jou aan de slag! Contacteer ons nu en wie weet presenteer je binnen enkele weken al je eigen radioshow.

Jongerenreportages

Op zoek naar een originele manier van verslaggeving? Wij begeleiden redactiegroepen, of komen met enkele jongeren tot bij jullie. Van zotte aftermovies tot live verslaggeving!

Audiovisuele co-producties

Ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare specialist op gebied van audiovisuele productie? Wij helpen je met het produceren van video's, audioreportages, slidecasts en andere audiovisuele producties.

Voice-overs

Zoek je de perfecte stem voor een audioproject? Of ben je simpelweg op zoek naar een kwaliteitsvolle studio om een voice-overs op te nemen? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Podcasting

Kriebelt het om je eigen podcast te starten maar heb je niet het nodige materiaal? Of weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Met onze expertise en professionele uitrusting helpen we je verder op weg.

Workshops

Op zoek naar praktische workshops die je meteen nieuwe mediaskills aanleren? Bij ons vind je een waaier aan mediaworkshops, van smartphonefotografie tot leren recenseren. Bekijk het aanbod of vraag een workshop op maat aan.