Ook Felix Da Housecat en Dimitri Andreas zakken af naar Nelson Mandelaplein

25/09/2018

Met de toevoeging van de Amerikaanse dj Felix da Housecat en de Belgische technoproducer Dimitri Andreas is de line-up van Goose Nonstop (For Life) op zaterdag 29 september compleet. Zij vervolledigen de affiche waar naast de nieuwe NONSTOP show van Goose ook Digitalism, Goldfox & John Noseda te vinden zijn. Daarnaast werd de capaciteit van de Dance Arena op het terrein ook uitgebreid om aan de grote vraag te voldoen.

Goose Nonstop For Life is een initiatief van stad Kortrijk en Goose in het kader van De Warmste Week van Music for Life, de jaarlijkse benefietactie van Studio Brussel en VRT. De opbrengst van de ticketverkoop van Goose Nonstop (For Life) gaat integraal naar Artsen Zonder Grenzen.

Het Nelson Mandelaplein op Kortrijk Weide wordt voor de gelegenheid opgesplitst in twee zones: een Dance Arena en een Chill Zone. Iedereen kan gratis deelnemen aan Goose Nonstop (For Life), maar enkel de gelukkigen die een ticket kunnen bemachtigen krijgen toegang tot de Dance Arena waar de live optredens plaatsvinden. Wegens de grote vraag werd de capaciteit van de Dance Arena uitgebreid.

Ook de thuisblijvers blijven niet met lege handen achter, want Studio Brussel maakt live radio vanop het Nelson Mandelaplein en zendt de Goose NONSTOP show integraal uit.

Meer informatie via www.goosemusic.com.

Pic by PHUNKT.com

 

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.