Pop-upstore Dropdayz strijkt neer in Kortrijk

15/06/2020

Na een geslaagde eerste editie vorig jaar in Brugge kunnen sneakerliefhebbers deze zomer weer hun slag slaan bij Dropdayz. Dat is een pop-upstore die exclusieve sneakers en kledij verkoopt. De store opent zijn deuren op 1 juli in de Sionstraat.

Op 1 juli 2020 opent Dropdayz voor de tweede keer zijn deuren. Na een eerste editie vorig jaar in Brugge besloot organisator Maxim Vanneste het dit jaar nog groter aan te pakken. Met een vernieuwde locatie en uitgebreidere stock kunnen nog meer sneakerfreaks hun slag slaan in Kortrijk: “De stukken die wij verkopen zijn stuk voor stuk exclusief en nergens anders te vinden in België. Wie op zoek is naar een uniek stuk, kan zeker bij ons terecht”, klinkt het bij Maxim.

Aan die exclusiviteit hangt natuurlijk wel een prijskaartje. Voor een Yeezy, de sneaker van bekende rapper Kanye West, betaal je al snel zo’n €300. De duurste schoenen van de pop-up zijn ongetwijfeld de Nike x Travis Scott SB Dunks Low. Om die aan je voeten te dragen, tel je zo’n €1400 neer.

Maar het hoeft ook zeker niet zo duur te zijn. Voor €50 ga je al met een stuk naar huis en ook het gekende skatemerk Supreme zal er in de rekken hangen. Wie een paar aan de haak wil slaan, zal moeten snel zijn want de winkel is slechts één maand geopend. De winkel zal een maand open zijn, van 1 tot en met 31 juli. Je kan hem terugvinden in de Sionstraat 8.

Lees ook:

Jitse Lapeire

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.