Privéchauffeur of BOB nodig? Get Driven schakelt studenten in

26/03/2019

Doet de naam van Get Driven een belletje rinkelen? Da’s niet toevallig, het logo van de Kortrijkse start-up stond twee weken geleden op de shirts van de KVK-spelers. Maar wat doet het bedrijf precies? Wij spraken met zaakvoerder Gunther Ghysels (26).

Wie een druk werkschema heeft, kan een privéchauffeur van Get Driven inschakelen om tijd te winnen. Daarnaast kan je de diensten van de start-up ook inzetten voor evenementen zoals Tomorrowland en trouwfeesten. Get Driven richt zich daarbij vooral op bedrijven. “Zeg maar zaakvoerders en CEO’s die te veel in de file staan”, aldus Ghysels. Maar vergis je niet, ondertussen doen ook BV’s of automerken zoals Tesla en Audi beroep op de start-up.

Bloed, zweet en tranen

Gunther Ghysels is het brein achter Get Driven. “In het begin was het een beetje hustlen, je moet alle opdrachten aannemen. Niets is te veel voor een klant. Pas na een tijdje kan je beginnen met eisen te stellen. Je moet je echt eerst kunnen dubbelplooien om iets uit te grond te stampen”, weet de jonge ondernemer. Het moeilijkste voor Gunther was het stuur letterlijk aan iemand anders doorgeven. Ghysels: “Ondernemen is voor een groot deel samenwerking die niet alleen inzet, maar ook motivatie en doorzettingsvermogen vergt.”

Rit boeken via app

Sinds kort heeft de start-up een eigen app. “Het is fantastisch dat onze klanten nu ook via de app ritten kunnen boeken. Het volledige project is nu echt live“, klinkt het. Volgens Gunther heb je voortaan binnen de tien minuten een chauffeur (in kostuum) beet. Er is ook een desktopversie beschikbaar.

Wil je meer te weten komen over Get Driven of wil je zelf privéchauffeur worden? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website of spring eens binnen in het VIVES Innovation Centre, waar hij van de hogeschool een kantoor ter beschikking kreeg.

Emma Van Belleghem

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.