We verwelkomen nieuwe hoofdredacteur Emilie

07/01/2020

Vanaf 6 januari heeft Quindo er een nieuwe hoofdredacteur bij. Emilie neemt de fakkel over van Thomas die in december al afscheid nam. "Ik kijk vooral uit naar de leuke Kortrijkse evenementen", klinkt het enthousiast.

Met de start van het nieuwe jaar krijgt Quindo een nieuwe mediamaker en hoofdredacteur. Emilie vervangt er vanaf januari Thomas die eerder al afscheid nam. Voor Emilie is het de eerste job na haar studies politieke wetenschappen, maar daarnaast is het ook een beetje thuiskomen. Als student journalistiek aan de Howest ging ze namelijk zelf ook al aan de slag in de radiostudio.

Het is met veel plezier dat Emilie nu terugkeert naar haar roots. “Ik hou zelf heel erg van vrijwilligerswerk en jeugdwerk, ik ben zelf lang leidster geweest in de Chiro. En ik maak ook graag media. Het leek me een zalige kans om die drie dingen te kunnen combineren”, vertelt ze. “Ik kijk er vooral naar uit alle vrijwilligers te leren kennen en te werken rond leuke projecten in Kortrijk, zoals de Sinksenfeesten.”

Over wat ze verwacht van het komende jaar is ze heel duidelijk: “Ik verwacht leuke media te maken, fijne mensen te leren kennen en Quindo gewoon nog leuker en zotter te maken dan het nu al is!”

 

Beluister het volledige interview met Emilie.

LEES OOK

Emilie De Clerck

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.