Quindo werft aan: straffe hoofdredacteur/mediamaker

23/05/2017

Ben jij de gepassioneerde mediaman of -vrouw die wij zoeken? Speel je graag met verschillende online tools en word je extatisch wanneer je denkt aan het begeleiden van (groepen) jongeren? Dan is dit DE kans voor jou: wij zoeken namelijk versterking!

Quindo staat voor straffe webradio voor en door jong Kortrijk, met avontuurlijke muziek en originele programmatie over de eigen stad. De radio is het kloppende hart van het medialab van Howest waar studenten en vrijwilligers van diverse pluimage naar hartenlust kunnen experimenteren met alle vormen van media.

Crossmediaal redacteur

Quindo is één van de belangrijkste jongerenmedia in Kortrijk en omstreken. We bieden onze content de klok rond aan op een interactieve website, in de vorm van radioprogramma’s, filmpjes, artikels, foto’s en sociale media. Quindo groeit en bloeit. Daarom werven we een hoofdredacteur/mediamaker aan die zorgt voor een permanente en crossmediale berichtgeving over het Kortrijkse vrijetijdsaanbod voor jongeren via al onze mediakanalen.

Daarnaast sta je voor 50% van je takenpakket in voor de coördinatie, begeleiding en eindredactie van het “Quindo Mundo”-project (West-Vlaamse Wereldbloggers), een project van Quindo i.s.m. Provincie West-Vlaanderen en het Postgraduaat Duurzame Ontwikkeling.

Ben jij een getalenteerde m/v/x en de journalistieke duizendpoot die we zoeken? Lees dan meer hier.

Timon Van De Voorde

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.