Quindo zkt. media- en/of muziekfanaten

11/09/2017

Quindo is een medialaboratorium, een straffe jongerenradio, een website vol originele artikels, fotoreeksen en filmpjes, een organisator van coole workshops en mediakampen… Teveel om op te noemen! Nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurt bij Quindo? Kom dan zeker af naar onze Open Avond.

Gebeten door media? Quindo is momenteel op zoek naar nieuwe dj’s, presentatoren, techniekers, cameramannen, fotografen, webjournalisten en zoveel meer. Je krijgt de kans om als vrijwilliger aan de slag te gaan met state-of-the-art materiaal, jezelf bij te scholen met onze workshops en je eigen ideeën uit te werken.

Gepassioneerd door muziek? De muziekredactie bepaalt het muzikaal DNA van Quindo, momenteel wordt die helemaal opnieuw samengesteld, hét moment om mee je stempel te drukken op onze playlists.

Begrijp je helemaal niet waar we het over hebben? Geen probleem, op onze Open Avond is iedereen welkom. Je krijgt een beknopte presentatie over de veelzijdige media- en sociale werking, een rondleiding door de studio en redactie en je hoort ervaringen van vrijwilligers. Nadien is er tijd om bij te praten met een fris pintje.

Je gaat naar buiten met een duidelijk beeld van de organisatie en krijgt de kans om je aan te sluiten.

Wie weet word jij wel één van onze nieuwe medewerkers. Je zult zien, bij Quindo wordt elk creatief voorstel omarmd en krijg je veel kansen om samen met een maffe bende te experimenteren.

Ook als je met jouw vereniging wil samenwerken met Quindo ben je meer dan welkom.

Precies één week na de Open Avond bieden we een gratis kennismakingsworkshop radio aan. Die gaat door https://www.quindo.be/workshop/maak-zelf-radio/.op dinsdag 10 oktober van 19u tot 22u. Inschrijven kan al via deze link.

Praktische info

Wees welkom op dinsdag 3 oktober om 19u00 bij Quindo, tweede verdieping Muziekcentrum, ingang via Pand.A.

Meer weten over Quindo?

Lees dit verhaal.

Broos Claerhout

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.