Radio Sinksen/ De hoogtepunten zondag 23 mei

24/05/2021

Radio Sinksen zit er op, wij kijken alvast uit naar volgend jaar. Na enkele speciale edities kunnen we er volgend jaar ongetwijfeld terug voor de volle 200% voor gaan. Kan je niet wachten? Wij maakten een opsomming van de hoogtepunten van onze Sinksenshow op zondag. De beste momenten vind je hieronder!

Zondagavond speelden Low G & Chillow op Depart XXL. Wij konden ze vooraf nog even interviewen en vroegen hoe hoog de verwachtingen waren en hoe hun voorbereidingen liepen.

QuindoInterview – Sinksenshow zondag 23/05 — Low G & Chillow

Pinpongclub kwam langs in de studio voor een interview. Hij vertelt dat hij de pintjes mist tijdens Sinksen en dat ze druk bezig zijn met een nieuwe EP.

QuindoInterview + liveset – Sinksenshow zondag 23/05 — Pingpongclub

Mathias kwam langs in de studio om te spreken over hun deelname aan de Spoetnik Sessies. Alive stond op het Dak van de Kreun die zondagavond.

QuindoInterview + liveset – Sinksenshow zondag 23/05 — Alive

Onze vliegende reporter Kevin ging even polsen hoe het zat aan de start en finish van Kortrijk Loopt. De sfeer was er uitgelaten en alle lopers kwamen bezweet binnen onder een stralende zon.

QuindoInterview – Sinksenshow zondag 23/05 — Kortrijk Loopt

Wij hadden een telefonisch interview met Rien Deleu van Planeet 9. Zij kwamen spelen tijdens de Spoetniksessies en hadden een grappig verhaal over waar hun naam vandaan komt.

QuindoInterview – Sinksenshow zondag 23/05 — Planeet 9

Onze vliegende reporter had zich met tien plezante dames, net een teveel om coronaproof te zijn, neergezet aan het openluchtzwembad. Hij ging daar picknicken en of dat het gesmaakt heeft.

QuindoInterview – Sinksenshow zondag 23/05 — Picknick

Kevin Storme

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.