Radio Sinksen – Herbeleef hier de hoogtepunten van dag twee

02/06/2020

Radio Sinksen moeten missen? Of gewoon nog es zin om de Sinksensfeer te herbeleven? Hier vind je alle hoogtepunten van de tweede dag Sinskenfeesten. Herbeluister het beste van zondag 31 mei, met onder andere onze interviews met Ozark Henry, DJ Lotto, de Definitivos en Green Onions. 

De Ochtendshow met Ode en Siebelijn

De eerste Ochtendshow van Radio Sinksen 92.2FM begint met enkele rustgevende yoga-oefeningen. Samen blikken we terug op een heerlijk openingsmoment en hebben we het over brakke sinksenverhalen. Presentatie door Ode Carron en Siebelijn Dewulf.

Allez Chantez organiseerde een fantastisch digitaal samenzangmoment!

Road rock

Tijdens Road Rock mogen 8 Belgische bands het beste van zich zelf geven. Heb jij een favoriete band? Stem hen dan zeker naar Road Rock 2021. Stemmen kan nog tot 30 juni op de website van Road Rock!

Je kan de tweede Sinksendag ook herbeleven op onze Facebookpagina:

De Sinksenshow met Annelies en Nele

In deze eerste Sinksenshow luisteren we o.a. naar Studio Bloema, seniorenradio live vanuit de tuin het WZC Sint-Jozef, we bellen met Piet Goddaer en DJ Lotto over de openingsshow en de DJ-set. We gaan op zoek naar de mooiste tekeningen van ‘Kinderen Kleuren de Stad.’ In het tweede deel van deze Sinksenshow hebben we gesprekken met Alexandra, die zelf een Sinksen live-stream opzet voor haar vrienden, bellen we met de Green Onions en krijgen we bezoek van Kortrijkse punklegendes van de Definitivos. Oja, en Nele Bille en Annelies Nollet krijgen onverwacht bezoek, met een portie aardbeien in witte chocolade.

Café Tournée
Alexander en Emiel nemen je mee op auditieve kroegentocht; vogelpiek en karaoke inbegrepen. We hebben het met de Compact Disk Dummies over optreden voor een lege zaal en zoveel meer.

2KG HOOFDVLEES mocht het einde van de avond inzetten.

Lees ook:

Emilie De Clerck

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.