Richie Haley (13) op zoek naar dj’s voor radioprogramma

24/01/2018

De 13-jarige Richie Haley, winnaar van Kunstbende 2017 in de categorie dj, zoekt dj’s voor zijn radioprogramma Richie & Friends. 

Van Dennis Cartier uit Ardooie tot Moonex uit Zonhoven

In het programma Richie & Friends komen zowel aanstormend talent als gevestigde waarden in de Vlaamse dj-scene aan bod. De jongeman uit Sint-Denijs zet bij Quindo zijn eerste stappen als radiopresentator. Dennis Cartier, DJ Reez, DJ Refuel, Growzy, MG York en Moonex passeerden ondertussen al de revue in de radiostudio. “Het programma is eigenlijk een win-win voor iedereen. Op het vlak van radio en dj’en leer ik enorm veel bij. En daarbovenop krijgen andere dj’s de kans om op de radio te komen en alle promotie die daarbij komt kijken”, vertelt Richie. 

(lees verder onder de video)

Grijp je kans 

Richie interviewt de gastdj’s een 20-tal minuten, waarna ze een dj-set spelen van 40 minuten. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de vi.be-site van Poppunt. Niet twijfelen, gewoon doen! De radioshow gaat tweewekelijks door op woensdag van 19:00 uur tot 20:00 uur. Beluister hier de laatste aflevering met DJ Refuel.

 

Thomas Herrero

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.