Schouwburg Kortrijk zoekt jouw foto’s voor seizoensbrochure

01/04/2020

Schouwburg Kortrijk is op zoek naar jouw foto’s die de solidariteit en creativiteit tijdens de coronacrisis in Kortrijk in beeld brengen. Een selectie van de ingezonden foto’s zal gebruikt worden in hun nieuwe seizoensbrochure.

Zoals elk jaar geeft Schouwburg Kortrijk in maart een overzicht van het komende cultureel seizoen. Om die reden wordt de seizoensbrochure in elkaar gestoken en uiteraard zorgen foto’s hierin voor een mooi geheel. Het coronavirus steekt daar momenteel een stokje voor, want de fotograaf die normaal foto’s neemt van het gebouw, de zalen en de artiesten mag door de lockdown niet tot in Kortrijk reizen. Daarom doet Schouwburg Kortrijk een oproep via een bijzondere videoboodschap.

Daarin vragen de medewerkers van de schouwburg Kortrijkzanen om een originele foto te nemen van de creatieve en solidaire initiatieven die overal opduiken tijdens deze coronacrisis, zoals bijvoorbeeld de witte vlaggen of de beertjes voor het raam. Stuur deze foto naar onderstaand mailadres en wie weet wordt jouw foto vereeuwigd in de volgende seizoensbrochure van Schouwburg Kortrijk.

Wil jij tonen aan Schouwburg Kortrijk hoe je de stad op een creatieve manier solidair maakt tijdens deze Coronaperiode? Neem dan een originele foto van die warmte en zorg. De foto mail je dan door naar schouwburg@kortrijk.be

Alle praktische zaken nog eens op een rijtje:
– neem een originele foto van de warmte en zorg,
– neem de foto liefst verticaal en in hoge kwaliteit (min. 300 dpi),
– mail je foto vóór 28 april naar schouwburg@kortrijk.be,
– vermeld daarbij jouw naam en wat we zien op de foto.

Hopelijk verschijnt jouw foto in de nieuwe seizoensbrochure van Schouwburg Kortrijk. Succes!

Lees ook:

Timothy Maesen

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.