Schreeuw KV Kortrijk naar play-off 1

28/02/2019

KVK heeft nog steeds een waterkansje op een plaats in de top zes. Er vallen nog negen punten te rapen en indien hun concurrenten het laten afweten kan de Veekaa zich misschien toch nog plaatsen voor play-off 1. De Kerels kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Afgelopen weekend won KV Kortrijk met een monsterscore van 2-6 op de Freethiel van Waasland-Beveren. De Kortrijkzanen vonden dus maar liefst zes keer (!) de weg naar het doel. Dat voorspelt veel goeds voor de komende drie cruciale matchen tegen Cercle Brugge, Anderlecht en Antwerp.

Tickets voor de thuiswedstrijden tegen Cercle Brugge en Antwerp kosten 14 euro. Haal dus 28 euro af van jouw spaarrekening en zorg dat je stembanden goed gesmeerd zijn. Overtuig alvast je vrienden om er ook bij te zijn. De pintjes staan al koud en de hamburgers liggen naar verluidt ook al in de pan. Mis deze historische avonden zeker niet!

En er is goed nieuws, jij kan een duoticket winnen voor een thuismatch naar keuze! Het enige wat je moet doen, is Quindo volgen op Instagram en ons een goeie mop sturen (@quindo).

Waasland-Beveren – KV Kortrijk 2-6

🎥 Waasland-Beveren – KV Kortrijk 2-6 🔴⚪️💪#WbeKVK⚽️ 0-1 Kumordzi⚽️ 0-2 Rolland⚽️ 1-2 Vanzo⚽️ 1-3 Koita⚽️ 1-4 Stojanovic⚽️ 1-5 De Sart⚽️ 2-5 Milosevic⚽️ 2-6 Chevalier

Geplaatst door KV Kortrijk op Zaterdag 23 februari 2019

Eli Inghelbrecht

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.