Sharing is caring: medialab zkt. hoofdredacteur

22/10/2019

Ben jij de gepassioneerde mediaman of -vrouw die wij zoeken? Speel je graag met verschillende online tools en word je extatisch wanneer je denkt aan het begeleiden van (groepen) jongeren? Word je lichtjes geil van termen als 'thumbnail power', .srt, enchaîneren? Dan is dit dé kans voor jou: wij zoeken namelijk een nieuwe hoofdredacteur!

Quindo staat voor straffe webradio voor en door jong Kortrijk, met avontuurlijke muziek en verslaggeving over de eigen stad. De radio is het kloppende hart van het medialab van Howest, waar studenten en vrijwilligers van diverse pluimage naar hartenlust kunnen experimenteren met alle vormen van media.

Crossmediaal redacteur

Quindo is een van de belangrijkste jongerenmedia in Kortrijk en omstreken. We bieden onze content de klok rond aan op een interactieve website, in de vorm van radioprogramma’s, filmpjes, artikels, fotoreeksen en sociale media. Daarom werven we een hoofdredacteur/mediamaker aan die zorgt voor een permanente en crossmediale berichtgeving over K-town, door én voor jongeren via al onze mediakanalen.

Ben jij een getalenteerde m/v/x en de journalistieke duizendpoot die we zoeken? Lees dan meer in de vacature.

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.