Radio Sinksen/ De hoogtepunten zaterdag 22 mei! 馃摶

24/05/2021

De Sinksen zit er op, wij kijken alvast uit naar de volgende editie. Na twee coronajaren kunnen we er in 2022 ongetwijfeld voor de volle 200% voor gaan. Kan je niet wachten? Wij maakten een opsomming van het beste van onze Sinksenshow op zaterdag. Die hoogtepunten vind je hieronder!

Mona kwam langs in de studio om te praten over de TikTok challenge van stad Kortrijk. Klik hier om de TikTok challenge te bekijken. Mona legt uit hoe je deel kan nemen aan de challenge. Er valt ook iets te winnen.

Romanie vertelt ons meer over Kortrijk loopt. Er was de keuze op 5km of 11km te lopen. Daarnaast krijg je hier informatie over een leuke zoektocht. Deze is gemaakt voor kinderen en gezinnen. Deze zoektocht leidt naar de verboden vrucht.

QuindoInterview – Sinksenshow zaterdag 22/05 — TikTok Challenge

De Ludieke Sinksenquiz ging dit jaar weer door. 25 voorbereide opdrachten doorheen drie dagen zullen gegeven worden. De Kortrijkzanen hebben een combinatie gemaakt van quiz en spel.

QuindoInterview – Sinksenshow zaterdag 22/05 — Kortrijk sport

Onze redactiemedewerker en stagiair Kevin nam deel aan Sport in the box. In het interview legt hij uit welke toestellen er allemaal zijn. Enkel motivatie om deel te nemen is voldoende.

QuindoInterview – Sinksenshow zaterdag 22/05 — Ludieke Quiz

Wildebras deelt pakketjes uit voor kinderen. Emilie ging even langs en sprak met Simon en enkele kindjes. Hier hoor je waar Wildebras voor staat en wat er allemaal in de pakketjes te vinden is.

QuindoInterview – Sinksenshow zaterdag 22/05 — Sport in a box

Beluister hier de volledige Sinksenshow van zaterdag 22 mei. Inclusief alle interviews, muziek en toffe sfeer.

QuindoInterview – Sinksenshow zaterdag 22/05 — Wildebras

Fleur Knockaert

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.