Sinksen20: Brihang en Compact Disk Dummies in je living!

12/05/2020

Twee weken geleden kondigden we al aan dat de Sinksenfeesten er dit jaar een beetje anders uit zouden zien. De programmatie werd herwerkt zodat iedereen Sinksen van in hun kot zou kunnen beleven. Alle klassiekers kregen een digitale invulling en Radio Sinksen werd aangekondigd als rode draad doorheen het weekend. Vandaag maken we de programmatie bekend.

Op zondag- en maandagavond treden Compact Disk Dummies en Brihang op. Die optredens kan je volgen op Radio Sinksen (92.2fm) of via een livestream, telkens om 20u30. Daarnaast komt DJ Lotto ook een set draaien en passeren de winnaars van de DJ@Home contest ook de revue. Verder kan je ook mee bepalen wie de winnaar van Road Rock wordt. Luister daarvoor van 13 uur tot 14 uur naar 92.2fm! Nog meer muziek? Radio Sinksen draait door jou gekozen Sinksenklassiekers en met Allez Chantez hebben we er op zondagmiddag van 11 tot 12 een massale zangstonde bij. Op de website van Sinksen kan je de liedteksten downloaden vanaf een uur voor aanvang van de sessie.

Wim Opbrouck is gastheer en presentator van Sinksen20 en zal het gehele weekend in goede banen leiden. Je hoort hem voor het eerst tijdens het openingsmoment zaterdagavond. Daarnaast is Sinksen geen Sinksen als er niet gegeten of gedronken wordt. Vele Kortrijkse horeca bieden een ‘Klinken met Sinksen‘-pakket aan, typerend voor hun zaak. Maar we gaan ook massaal samen kon. Matthias Speybrouck (Va et Vient) en Klaas Lauwers (Restaurant Messeyne) leren je om thuis de typische Kortrijke peperbollen te herwerken in een dessert.

Emilie De Clerck

Eén reactie op “Sinksen20: Brihang en Compact Disk Dummies in je living!

  1. […] Sinksen20: Brihang en Compact Disk Dummies in je living! (z.d.). Quindo. Geraadpleegd 20 mei 2020, van https://www.quindo.be/sinksen2020-brihang-en-compact-disk-dummies-in-je-living/ […]

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.