How to…?

Carla en Eugénie van Quindo en Seamedia Howest rapen al hun kennis samen om jou het leven zo makkelijk mogelijk te maken! Enjoy.

Een kort overzicht:
1. Hoe maak je jezelf partyproof in één minuut?
2. Hoe maak je een onvergetelijke indruk op je eerste stagedag?
3. Hoe word je een echte Belg?
4. Hoe neem je de perfecte selfie?
5. Hoe laat je een eerste date perfect (én goedkoop!) verlopen?
6. Hoe blijf je eeuwig jong?

Hoe blijf je eeuwig jong?


Ook last van het Peter Pan-syndroom? Met deze tips van Eugénie blijf je eeuwig jong!

Hoe laat je een eerste date perfect (én goedkoop!) verlopen?


Heb je een oogje op iemand? En wil je ondanks een lege portefeuille alle kansen benutten om dé perfecte date te beleven?! Eugénie to the rescue!

Hoe neem je de perfecte selfie?

Selfies zijn het nieuwe ‘cool’. Wie hip wil zijn, plaatst best af en toe een originele selfie online. Het doel? Zoveel mogelijk likes verzamelen. Televisiepersoonlijkheid Kim Kardashian neemt er zelfs 1.200 per dag. Best moeilijk om dan origineel te blijven. Eugénie helpt je alvast op weg.

Hoe word je een echte Belg?

Je hebt thuis uren gezeurd om een buitenlandse stage te mogen doen. Al blijkt het land waar je wordt heen gestuurd niet zo exotisch als je had gehoopt. Hoe overleef je als je naar een land zoals België wordt gestuurd?! Gelukkig weten Carla en Eugénie raad!

Hoe maak je een onvergetelijke indruk op je eerste stagedag?

Oefen alvast je skills om koffie te zetten, want je stage komt steeds dichterbij! Gelukkig zijn Eugénie en Carla er om je dé ultieme tips te geven voor een geslaagde stage.

Hoe maak je jezelf partyproof in één minuut?

Worst-case scenario: je vriendin sms’t je dat je onmiddellijk moet vertrekken omdat er een onverwacht feestje aan de gang is waar je crush aanwezig is. Help! Jij ligt natuurlijk al in je pyjama voor de televisie een pot ijs op te slurpen. Eugénie en Carla helpen je uit de nood met deze praktische tips. Geniet van het feest!