Spoiler alert! Kamping Kitsch Club lanceert Spoiler Room

25/02/2020

Kamping Kitsch Club zal dit jaar ook (deels) ‘on tour’ gaan. Dat doen ze met hun volledig nieuwe concept ‘Spoiler Room’. “Goed nieuws voor de liefhebbers van beukende retro beats”, klinkt het bij Kamping Kitsch Club. Hun eerste halte wordt discotheek Kokorico in Zomergem op paaszondag.

Kamping Kitsch Club, we zien het allemaal voor onze ogen. Van blote torso’s en dikke Nike-sneakers tot zwemshorts en blinkende kettingen. Hun motto is: wie zich niet verkleedt, komt er niet in. Kamping Kitsch Club wordt dan ook niet voor niks het grootste verkleedfeest van België genoemd. Tijdens die ene dag halen bezoekers hun zogenaamde ‘marginale alter ego’ naar boven om perfect te passen binnen het concept van het eendaagse festival. Bijgevolg zorgt ook de keuze van de artiesten voor de kers op de taart. De tiende editie van KKC gaat dit jaar opnieuw door op de Lange Munte in Kortrijk, op zaterdag 22 augustus van 12u tot middernacht. Een specialleke mogen we toch wel verwachten voor deze verjaardag?

Uitgerekend dit jaar komt er ook een nieuw concept bij. “Ons tweede grootste podium ‘Spoiler Room’ zullen wij ontvouwen tot een hagelnieuw feestconcept dat ‘on tour’ gaat. Hierbij bezoeken wij verschillende legendarische dancings die volledig bij het concept passen. Goed nieuws voor de liefhebbers van beukende retro beats!” De reden voor dit aparte evenement valt te danken aan het succes van het gelijknamige podium tijdens de reguliere Kamping Kitsch Club. Daar staat ook retro, trance en dance volledig centraal.

Johnny en Marina

Ook tijdens dit evenement is aangepaste kledij een must. “Denk aan trainingspakken, fluo, bomber jacks, zonnebrillen, haren in de gel. Van de vrouwen, aan de andere kant, verwachten we netkousen, latex, blote buik en ga zo maar door. Johnny en Marina op hun paasbest dus,” aldus de organisatie. Ook de gepaste artiesten zijn weer aanwezig. “Dj Ghost, Youri Parker, Marko De La Rocca, Phi Phi, Dj Bolle, Tofke, Sven Lanvin… “

Naast Kamping Kitsch Club, Kamping Kitsch Club Holland en Kamping Kerstmis sluit nu dus Spoiler Room aan bij het rijtje. De eerste editie ervan gaat door in discotheek Kokorico in Zomergem op paaszondag (12 april van 22u-9u). “De andere locaties zijn voorlopig nog top secret. The sky is the limit met dit nieuwe concept,” klinkt het nog. Ondertussen zijn twee van de drie waves uitverkocht voor hun eerste editie. Best niet meer te lang twijfelen dus!

Hier kan je meer info vinden over Spoiler Room.

Lees ook:

Timothy Maesen

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.