Sport op je radio: EPO in de ether

24/03/2017

Sport, sport sport! Quindo verzorgt vanaf dit weekend ook je interesse in professioneel afzien. Elf studenten Sportjournalistiek van Howest Kortrijk trekken de radiostudio in om driemaal op zondag een sportprogramma te verklanken. Tussen 14:00 en 16:00 gaat EPO, jouw zondagse dosis sport, de lucht in. Voor elk wat wils: nu zondag staat er onder andere voetbal, wielrennen en Formule 1 op het programma.

Komende zondag gaat de eerste aflevering van EPO in de ether. De elf tweedejaarsstudenten sportjournalistiek van Howest in Kortrijk staken de koppen bij elkaar en boksten minstens drie uitzendingen in elkaar. In het programma gaan de studenten geen enkel onderwerp uit de weg. Deze zondag kan je een reportage over Stoffel Vandoornes zijn supportersclub verwachten en wordt de delegatieleider van het ‘Special Olympics Team’ opgebeld. Wieler- en voetballiefhebbers komen zeker ook aan hun trekken met live-flitsen van Gent – Wevelgem, een uitgebreide analyse van België – Griekenland en een vooruitblik op Rusland – België.

Een radioprogramma komt er natuurlijk niet zomaar. Docenten Bregt Vermeulen, Nicolas Debrabander, Renaat Schotte, Sammy Neyrinck en in het speciaal radiopresentatrice Steffy Merlevede (Sporza-radio) zorgden voor een professionele begeleiding van de radiomakers in spé .

Tune in, nu zondag tussen 14:00 en 16:00 via www.quindo.be

Arthur Van de Putte

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.