Steun jij Quindo tijdens De Warmste Week?

18/10/2019

De Warmste Week vindt dit jaar plaats in Kortrijk en daarop mag Quindo zeker niet ontbreken. We zouden onszelf niet zijn mochten we het onderste niet uit de kan halen. Verwacht je aan verslaggeving allerhande! Maar... wist je dat Quindo zelf ook een goed doel is? Jij kan ons steunen.

Hoe?

Tijdens De Warmste Week zijn er verschillende opties. Neem gerust contact op via info@quindo.be voor vragen of opmerkingen.

  • Je kan meelopen of -stappen in een Warmathon, dat kan voor €10, tijdens je inschrijving kan je kiezen om vzw Quindo te steunen.
  • Je kan zelf een actie organiseren ten voordele van onze sociale werking, tijdens de registratie van je actie kan je kiezen om vzw Quindo te steunen.

(lees verder onder de video)

Project Respect

We focussen met dit project op kwetsbare jongeren. Dat kunnen jongeren met een beperking zijn, uit bijzondere jeugdzorg, minderjarige vluchtelingen … Samen met hen maken we media, over dingen die hen interesseren en die zij leuk vinden. Op die manier leren ze niet alleen verschillende digitale skills, maar ook samenwerken, afspraken vastleggen, enzovoort. Met andere woorden: héél wat sociale vaardigheden die hen een extra duwtje in de rug geven.

Meer informatie over Project Respect vind je hier. We zijn altijd op zoek naar extra middelen om jongeren kansen te geven.

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.