Student-ondernemer Bert (22) leidt kinderfeestjes in goede banen

03/09/2019

Studeren en tegelijk ondernemen? Het kan! Student-ondernemer Bert De Coker (22) combineert de bacheloropleiding kleuteronderwijs met zijn eigen bedrijf Bert’s Creations. Onder die vlag organiseert hij kinderfeestjes mét snoeptaart.

Binnen zijn familie was Bert was er altijd als de kippen bij als een verjaardagsfeestje op poten moest gezet worden. “Daardoor kreeg ik heel veel gratis reclame. Eerst bij vrienden van familieleden en zo ging de bal aan het rollen”, aldus De Coker. “Ik ben blij dat ik nu echt iets kan doen met mijn creativiteit. Bovendien maak ik er andere mensen gelukkig mee, da’s mooi meegenomen.”

New post

Wie Bert’s Creations wil boeken, stuurt hem een privébericht via Instagram. Bert De Coker: “Op mijn profiel kan je zien wat ik allemaal aanbied, van ballonnen tot pampertaarten. Er is van alles mogelijk. Het is aan de klanten om een pakket samen te stellen.”

Zelf ondernemen?

Volgens Bert gaan studenten met een ondernemersidee best te rade bij hun hogeschool of universiteit. “Ik kwam terecht bij Evy Declercq, een businesscoach van hogeschool Vives”, vertelt Bert. “Via haar kwam ik bijvoorbeeld terecht bij een boekhouder en dienstengroep Liantis , waardoor ik mijn papierwerk in orde kon maken. Het is trouwens echt aan te raden om die administratie in het begin te regelen, zodat je voluit met je onderneming van start kan gaan.”

Beluister het volledige interview met Bert.

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.