Student Welcome haalt Skyve en Flo Windey naar Kortrijk

10/09/2021

Na een jaar zonder mag het weer: het academiejaar gaat voor alle Kortrijkse studenten echt van start op Student Welcome, zoals altijd op de eerste donderdag van oktober. Uitvalsbasis dit jaar is niet het Schouwburgplein maar wel Depart XXL, goed om 2000 studenten te ontvangen.

Vanaf 19 uur ben je welkom op het Nelson Mandelaplein voor Student Welcome 2021. Wat daar zoal te beleven valt? Heel wat Belgische artiesten die samen voor een mooie avond moeten zorgen. Starten doet de winnaar van een DJ-contest. Daarna komt Kurkdroog de show stelen. Jamie Lee VI & Louis XIV palmen samen het podium in. Ronny Retro mag volgen. De avond mogen afsluiten, die eer gaat naar Skyve ft. Flo Windey.

Voor het eerst heb je een ticket nodig om binnen te geraken, maar die zijn gratis te verkrijgen online. Je hebt ook een COVID Safe Ticket nodig: je moet dus gevaccineerd zijn, recent getest zijn of een herstelcertificaat hebben. Handig om te weten: betalen is cashless en drinken doe je uit herbruikbare bekers. Een gratis ticket reserveren kan vanaf 14 september op de website van Student Welcome.

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.