Studenten openen pop-up winkel met kruiden, chips en dips in K

26/02/2019

K in Kortrijk krijgt er vanaf vrijdag 1 maart een winkel bij. Een groep van achttien studenten winkelmanagement aan Vives openen namelijk hun pop-up winkel #Flavor, waar ze kruiden, chips, dips en oliën zullen verkopen. “De concurrentie is groot, maar wij zullen voornamelijk inspelen op de beleving van de klant”, weet studente Chelsy Devos.

Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ kunnen de studenten hun communicatie- en verkoopskills trainen in een echte winkel. “We hebben zelf het businessplan opgesteld, leveranciers gezocht… we zijn daarbij volledig vanaf nul begonnen“, vertelt winkelmanager in spe Loïc De Bachere.

De komende drie maanden kan je #4Flavor terugvinden op de eerste verdieping naast H&M, in het voormalige pand van Rituals. De opbrengst gaat naar de terugbetaling van de aandeelhouders. Chelsy Devos: “Als er nog iets overschiet, doen we er zeker iets leuks mee.”

Benieuwd naar de winkel en goesting om te proeven van het assortiment? De opening vindt plaats op donderdag 28 februari om 18.00 uur.

Beluister het volledige interview.

Emma Van Belleghem

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.