Studenten verkopen kousen om ‘Live 2020’ te steunen

26/03/2021

“Steun de muzieksector, koop STEUNkousen!” Met deze slogan willen studenten eventmanagement de moeilijke situatie waarin de muzieksector al bijna een jaar verkeert in de kijker zetten. Niet enkel de artiesten, maar ook organisatoren en uitbaters van concertzalen zitten al meer dan een jaar vast en kunnen geen evenementen plannen.

Niet iedereen heeft recht op het overbruggingskrediet en zelfs voor wie overheidssteun krijgt, is het nog moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. De studenten willen daarom met deze actie geld inzamelen voor Live 2020, een organisatie die geld inzamelt om perspectief te bieden aan mensen uit de muzieksector.

Ook Xander Beeckman, één van de studenten eventmanagement merkt de inslag die de pandemie veroorzaakt heeft voor de muzieksector. Tijdens hun opleiding werden ze hier meermaals mee geconfronteerd. Ze hopen dan ook op een groot draagvlak om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Ze verkopen hippe sokken die verkrijgbaar zijn in 2 kleuren: zwart en wit. Voor één paar kousen betaal je 10 euro, waarvan 3,50 euro geschonken wordt aan Live 2020. Bestellen kan je voor 11 april doen via de webshop van de studenten.

Alexander Ballekens belde zaterdag met Xander. Beluister dat interview hier!

 

Quindo · Interview – Xander over de Steunkousenactie t.v.v ‘Live 2020’ – door Alexander Ballekens

Alexander Ballekens

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.