Studenten Vives Kortrijk vanavond in de Campus Cup

11/05/2021

Studenten accountancy-fiscaliteit van hogeschool Vives zijn vanavond te zien in de Campus Cup. Wij konden hen al even spreken voor de uitzending. Ze vertelden hoe ze op dat idee kwamen en hoe het was om Otto-Jan Ham in het echt te ontmoeten.

Een team van vier studenten van Hogeschool VIVES campus Kortrijk dingt mee naar de Campus Cup. De studenten accountancy-fiscaliteit, afkomstig van Menen, Lichtervelde, Moorslede en Staden, nemen het vanavond op tegen de studenten geneeskunde van KULeuven. Te zien om 21u45 op Eén.

Waarom doen jullie mee?

“De opnames zijn al geweest dus we weten al wie er gewonnen heeft, maar we mogen niks zeggen”, lachen Sandra en Camille. “Het was eigenlijk tijdens een les dat Niels, een lid van het team, ons vroeg of we niet eens mee zouden doen met de Campus Cup. We zijn nogal een hechte groep met ons vier dus was de beslissing ook snel genomen. Wat we natuurlijk niet wisten is dat we daadwerkelijk gingen mogen deelnemen. We hebben ons ingeschreven zonder verwachtingen en mochten uiteindelijk doorgaan naar de uitzending”.

Het volledige interview kan je hier beluisteren.

Quindo · Interview – Studenten Vives in de Campus Cup

Kevin Storme

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.