Ticket Schouwburg kost jongeren voortaan zes euro

01/06/2018

Op Sinksen18 stelde Schouwburg Kortrijk het nieuwe cultuurseizoen voor in de Schouwburgzaal. Communicatiemedewerker Dries van Robaeys kwam even langs in de studio en had het onder andere over een nieuw jongerentarief dat goedkoper is dan een “slechte cocktail in ‘t Straatje”.

In september gaat het nieuwe seizoen van start en het ziet er alvast veelbelovend uit. Het nieuwe campagnebeeld waarop verschillende handen te zien zijn valt meteen op. Geen mensen deze keer, maar daar is Dries het niet helemaal mee eens: “Ik vind dat je er superveel mensen op ziet, ook al is het niet letterlijk. We hebben iedereen die min of meer met onze werken te maken heeft, gevraagd om een hand te geven aan de Schouwburg. De handen die je overal ziet, zijn letterlijk afgietsels van mensenhanden.”

Er staan heel wat topvoorstellingen op het programma en ook het openingsweekend belooft een groot spektakel te worden. De Compact Disk Dummies palmen dan het podium in en brengen heel wat vrienden mee.  “Want ik denk dat iedereen zijn seizoen moet beginnen met een zot feestje“, klinkt het bij Dries.

Pictures by Danny Willems & Maarten Vanden Abeele

Brenda Jaminé

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.