Tricks tijdens Corona? Doe mee met Urban Sports @ Home Contests

26/03/2020

Slaat de verveling toe na de zoveelste dag thuis? Heb je wel zin om tricks te doen met jouw BMX, skateboard of step, maar mag je niet naar buiten door de lockdown? Voor die reden organiseert Jeugdcentrum Tranzit Urban Sports @ Home Contests, waarbij je per discipline een ferme prijs kan winnen. Zin gekregen?

JC Tranzit organiseert in samenwerking met Grounded BMX en Skateboard Academy drie urban sports-wedstrijden. Per discipline (BMX, skate en step) ga je aan de slag van thuis uit. JC Tranzit zal de contest telkens aankondigen via hun Facebookpagina en de eerste wedstrijd gaat van start op donderdag 26 maart. Discipline? BMX. Prijs? Waardebon van GroundedBMX.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

International Flatland BMX contest @ URBAN WAVES! #UW18

Een bericht gedeeld door JC Tranzit (@jc_tranzit) op

Wat je moet doen en de voorwaarden zijn per discipline dezelfde. De prijzen en de uitgekozen jury daarentegen zijn verschillend. Die jury selecteert na de wedstrijd een top 3. Zij houden rekening met de uitgevoerde trick, de creativiteit, het aantal likes en het humorgehalte van het filmpje. Die top 3 wint een waardebon en eeuwige roem op social media. De eerste contest (BMX) vindt plaats van 26/03 tot 29/03 en de winnaars daarvan worden bekendgemaakt op maandag 30 maart. De skate contest loopt van 31/03 tot 03/04 en de step contest van 05/04 tot 08/04. Veel succes!

Om deel te nemen:

  • maak je een filmpje van je beste trick
  • post je dat filmpje op de bijhorende eventpagina op Facebook
  • tag je zo veel mogelijk vrienden

Je houdt je daarbij wel aan volgende regels:

  • Per persoon maximum 1 filmpje dat niet langer duurt dan 30 sec.
  • Maak het filmpje thuis (niet op straat of in een skatepark), wees hierbij creatief
  • Doe de trick alleen, zonder vrienden

(Je wordt gediskwalificeerd als je die regels niet naleeft.)


Wie per discipline meer info wilt, kijkt best op deze webpagina van JC Tranzit. Je vindt daar ook de bijhorende eventpagina’s op Facebook terug.

Lees ook:

Timothy Maesen

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.