Vandaag in ‘STUDIO QUARANTAINE’

18/03/2020

Door het Coronavirus zitten we allemaal thuis. Bij Quindo hebben we de perfecte ontspanning voor jou!

In tijden van Corona kunnen we ons best wel vervelen. Ook hier op de radio, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Elke dag kan je live meekijken in het huis van Alexander Ballekens. Daar hebben we een kleine studio opgebouwd. Je kan er van 18 – 19 uur luisteren en kijken naar ‘Studio Quarantaine’. Dat is een nieuw, voorlopig radioprogramma van Alexander die je normaal gezien op zaterdag hoort tussen 10 uur en 12 uur. Dat nieuwe programma wordt gemaakt voor en door jou. Alle verzoekjes zijn nog steeds welkom, stuur ze door via Instagram (@alexballekens) of laat jouw favoriete liedje hieronder achter. Heb je de uitzending van gisteren gemist? Geen probleem, hieronder kan je de uitzending herbekijken.

Bekijk hieronder de hoogtepunten uit ‘Studio Quarantaine’ van dinsdag!

 

Applaudisseren voor alle mensen in de zorgsector.

Vanavond is er een extra uitzending van ‘Studio Quarantaine’ vanuit het huis van Alexander. Er wordt opgeroepen om massaal te applaudisseren om 20 uur, ook dat gaan we live op de radio doen. We willen graag zoveel mogelijk applaus op de radio en hebben daarvoor jouw hulp nodig. Stuur Alexander via Instagram (@alexballekens) een spraakberichtje met zoveel mogelijk applaus, en dan kom je om 20 uur bij hem op de radio.

You’ll Never Walk Alone over heel Europa!

Vrijdag zullen veel Europese radiostations om 8:45 hetzelfde nummer draaien. Dat is een initiatief van Sander Hoogendoorn (3FM) en heel wat radiostations waren meteen verkocht. Ook vrijdag doen we van 8:30 tot 9:00 een speciale uitzending, dus stem zeker even af op Quindo.

Wie meer wil weten over het Coronavirus, kan hier nog eens alles nalezen.

Alexander Ballekens

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.