Velofollies 2017: de interviews en foto’s!

24/01/2017

Van Vrijdag 20 januari tot en met zondag 22 januari ging Velofollies door in Kortrijk Xpo. Velofollies is dé fietsbeurs voor elke zichzelf respecterende wielerliefhebber. Van de nieuwste racefiets tot de gekste wieleroutfits, alles is te vinden op de grootste wielerbeurs van de Benelux.

Velofollies is niet enkel een beurs waar je fietsen kan bewonderen. Het is een plaats waar duchtig over het nieuwe seizoen wordt gediscussieerd. Bekende koppen uit de wielerwereld komen langs om hun sponsors en fans een hart onder de riem te steken. Het uitgelezen moment dus om hen eens aan de tand te voelen over wielerseizoen 2017.

We gingen een kijkje nemen en praatte er met olympisch kampioen wegwielrennen Greg Van Avermaet, West-Vlaamse kasseivreter Sep Vanmarcke en VRT-reporter Sammy Neyrinck. Hoe ver staan ze in hun voorbereiding, wat vinden ze van de beurs en wat zijn de verwachtingen voor 2017?

Ook Fabian Cancellara was van de partij dit jaar. De olympisch kampioen tijdrijden stopte na het behalen van zijn gouden medaille in Rio met wielrennen. Wat zijn zijn plannen voor de toekomst en wat hoe voelt het dat veel supporters hem als rolmodel zien?

De foto’s van Velofollies 2017 kan je hier bekijken.

Steffi Verheye

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.