Bruno Nys geeft verjaardagsfeest voor het goede doel

21/06/2018

Je kent hem misschien wel, Bruno Nys, vrijwilliger bij een hoop Kortrijkse organisaties zoals A’kzie, de Unie der Zorgelozen en Hart Boven Hart. Een grote man met een peperkoeken hart. Naast zijn engagementen binnen de lokale socio-culturele sector werkt Bruno in de Kringloopwinkel.

Bruno Nys wordt op vrijdag 22 juni 54 jaar en dat moet gevierd worden. Hij organiseert zelf een verjaardagsfeest, maar wil geen cadeaus, de genodigden en andere bezoekers kunnen een cent in het spaarvarken steken, de opbrengst gaat dan integraal naar het project Noctiluca van vzw Kiekafobee. Een vzw die vakanties voor gezinnen met kindjes die aan kanker lijden organiseren.

“Iemand die ik ken verloor twee kindjes, dat moet zo hartverscheurend zijn. Omdat zij zich inzetten voor dit goede doel, dacht ik: ik draag ook mijn steentje bij,” aldus Bruno. Alles gaat door in de Scala, het gebouw van de Unie der Zorgelozen in de Pluimstraat te Kortrijk. Iedereen is welkom op vrijdag 22 juni 2018 vanaf 14.00 uur, het feestje duurt tot het bier op is.

Broos Claerhout

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.