Verlengd wegens succes: Bosco FM wordt op 18 april ‘De Verrassendste Schoolradio’

23/03/2021

Na het succes van de twee vorige edities van Bosco FM is het tijd voor een derde radiodag. Zeven presentatoren en vier producers maken op zondag 18 april De Verrassendste Schoolradio.

Eind december 2020 kaapte het Don Boscocollege Kortrijk de studio van Quindo voor het eerst met de Warmste Schoolradio. Maar, eentje is geentje, dus besliste het team om op 14 februari terug te keren naar hun vertrouwde radioplek. Ook dat programma, beter bekend als De Liefste Schoolradio, was een schot in de roos. Met meer dan drieduizend luisteraars mochten de radiomakers tevreden terugkijken op hun eerste twee uitzendingen boordevol muziek, gesprekjes, gedichten

Op 18 april slaan Bosco FM en Quindo de handen opnieuw in elkaar voor … De Verrassendste Schoolradio! Een uitzending waarin alles kan gebeuren wanneer je dit niet verwacht, dat is het concept van deze derde editie.

Het grote nieuws werd op 22 maart om 18:04 (uitzending gaat door op 18/04, #Verrassend) aangekondigd via een filmpje op het Instagramaccount van Bosco FM.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bosco FM (@ bosco.fm)

Alexander Ballekens

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.