VVVPodcast gaat live in Buda

23/06/2018

De Vrienden Van Vanoo De Podcast, kortweg de VVVPodcast, ging in april al eens live in café deDingen, maar gaat op zaterdag 23 juni ook live in vzw Buda. 

Live?

In welke zin kan een podcast live zijn? Het concept van een live podcast is dat er publiek aanwezig is. VVVPodcast Live brengt gasten uit de podcastreeks De Vrienden Van Vanoo samen. Meerdere gasten die elkaar vaak nog niet kennen worden samengezet. Dit zorgt vaak voor interessante en spontane gesprekken. Het evenement is gratis.

Twitch

De VVVPodcast Live in vzw Buda is ook te zien via de videosite Twitch, via het kanaal louisvanoo. Zo kan je toch genieten van de visuele humor die toch ook in de belevenis van de live podcast zit en die je niet zo snel in een gewone podcast kan gebruiken, aangezien de luisteraar niet kan zien wat er gebeurt. De live podcast vind je zoals steeds ook achteraf terug op SoundCloud.

Line-up

De gasten voor de VVVPodcast Live zijn Santy Mathieu, die je kan kennen als radio-dj van het Quindo-programma van weleer Subbitches en nu als resident dj bij onder andere Café 56; Elise Deryckere, zangeres en actrice bij Bastract; Sofie Van Waeyenberghe, journalist voor Newsmonkey en Baldarch, journalist bij de satirische site Het Beleg Van Antwerpen.

Vaste copresentator voor elke VVVPodcast Live is Kortrijkzaan Indy Denys.

Waar? Wanneer?

Deze podcast vindt plaats in vzw Buda de nieuwe onderzoeks-, creatie- en presentatieplaats voor artiesten op Buda-eiland, in het vroegere Broelmuseum. Dit om 21.00 uur in het oude salon op de eerste verdieping.

Meer informatie vind je terug via het facebookevenement. Wie nu op Graspop zit of door een andere reden verstek moet geven, moet niet treuren. Op zondag 1 juli is er in Gent, in Barville een VVVPodcast Live met Espe Riekaert, Barbara Loots, Kjen Descheemaecker, Kevin Pottier en Joeri Schepens.

 

Louis Vanoosthuyze

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.