“We willen nu vooral zo veel mogelijk optreden” – Triple A

29/04/2022

Triple A – ook wel Jonathan, David en Anthony – speelt zaterdag 30 april op Lokale Helden, het grootste muziekfeest van Vlaanderen. Ze sluiten één van de zeven Kortrijkse podia af, wij konden hen nu al interviewen over dat optreden, hun toekomstplannen en nieuwe muziek!

Tijdens Lokale Helden geven organisatoren uit heel Vlaanderen en Brussel lokale muzikanten de kans om op te treden. In Kortrijk moet je daarvoor in en rond Kortrijk Weide zijn: van Tranzit en Depart tot de vuurplek en de Penta, in totaal vinden op zeven podia 32 optredens plaats. De volledige line-up vind je op de website van Lokale Helden.

Veel hard, soms een beetje zacht, vooral veel gitaarriffs die naar voorkomen en een catchy refrein, dat mogen we volgens Triple A van hun optreden verwachten. “Maar we gaan er vooral een feestje van maken,” klinkt het. In dat feestje passeert ongetwijfeld ook hun nieuwe single, Collateral Damage.

“Meestal kom ik met een idee af”, vertelt David, over die nieuwe muziek. “Dan proberen we dat als groep verder uit te werken.” Waar Collateral Damage dan over gaat? “We zijn een keer weggeweest. Ik was gevallen met de fiets en moest naar het spoed gaan. Pas later zagen ze dat het serieus was, en dat ik een gescheurde milt had.”

Hopelijk geen gescheurde milten zaterdagavond, maar dat het een plezant feestje wordt staat buiten kijf. Afspraak om 19 uur op Kortrijk Weide!

Het volledige interview met Triple A kan je hieronder beluisteren.

Quindo · Interview – Triple A speelt op Lokale Helden

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.