Werk aan de winkel voor nieuwe manager K in Kortrijk

12/09/2018

Nicole Bats is de nieuwe manager van K in Kortrijk. De 57-jarige Oost-Vlaamse volgt er Bruno Lecluyse op, die terugkeert naar de vrije basisschool Belgiek in Deerlijk. Gaëlle Verlinde (23) uit Lauwe legt zich toe op de animatie en promotie. Het shoppingcenter kijkt tegen heel wat uitdagingen aan, onder meer de leegstand moet aangepakt worden.

“We hebben wat panden die leegstaan en daar wordt achter de schermen heel erg aan gewerkt om die een goede en gepaste invulling te geven”, vertelt manager Nicole Bats. Bij de pakken neerzitten doet de kersverse manager niet. “Sommige panden zijn gesloten door werkzaamheden en er zijn al een aantal nieuwe contracten afgesloten. Dus binnenkort gaat er ook een nieuwe winkel open. We willen de K in Kortrijk opnieuw op de kaart zetten.”

Vorig jaar klokte het shoppingcenter af op 5,5 miljoen bezoekers. “Dat is een stagnatie, wat op zich geen slechte zaak is want we leven in een heel veranderend landschap in retail. We hebben allemaal te maken met de e-commerce, al proberen we daar wel op in te spelen”, aldus Nicole Bats. Met een optimale service en een divers aanbod wil het team van K in Kortrijk de bezoekers extra in de watten leggen in aanloop naar de tiende verjaardag van het shoppingcenter in 2020.

Beluister het volledige interview.

Thomas Herrero

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.