The Wild Classical Music Ensemble neemt videoclip op voor nieuw album

01/02/2019

The Wild Classical Music Ensemble heeft met ‘Tout Va Bien Se Passer – Het Komt Allemaal Wel Goed’ een nieuwe plaat klaar. De band van de Kortrijkse vzw Wit.h nam voor het album een videoclip op in de green key-studio van de Howest-campus The Level.

“Een hilarische, bonte bende met verschillende achtergronden”, zo omschrijft vrijwilligster Evita Werbrouck “The Wild”. De band is een artistiek project waar geluidskunstenaars met een beperking en professionele muzikanten intensief samenwerken. Ondertussen zijn ze al meer dan 10 jaar bezig en stonden ze al op het podium in onder meer Parijs, Berlijn en Madrid.

De leden van ‘The Wild’ zijn Linh Pham (zang en effecten), Sébastien Faidherbe (bas en zang), Wout Wittevrongel (gitaar), Johan Geenens (fluit en zang), Wim Decoene (sampler) en Damien Magnette (drums en artistiek leider).

Release

Op zaterdag 23 maart wordt het nieuwe album voorgesteld in de Parijse muziekclub La Maroquinerie. De officiële release op het Franse label Born Bad Records vindt zes dagen later plaats. Opvallend, het is al de derde plaat na Tapping is Clapping (2015) en Wild Classical Music Ensemble (2008).

Treinrit van hun leven

Voor de opnames van de videoclip van het nummer ‘Trainstation’ trokken de bandleden op avontuur. Letterlijk: tijdens de clip beleeft ‘The Wild’ een treinrit die bol staat van gekke taferelen. De green key-studio van hogeschool Howest was het station van dienst, ideaal om allerlei effecten aan de videoclip toe te voegen. Wij namen een kijkje achter de schermen.

Wild Classical Music Ensemble blikt videoclip in

Wild Classical Music Ensemble neemt videoclip op voor nieuw album, lees het artikel ➡️ bit.ly/2G3nj9w 🎥🚉

Geplaatst door Quindo op Vrijdag 1 februari 2019

Pics by Shutter Stan

Quindo Redactie

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.