Win tickets voor laatste Tuinesië-avond met Miss Elli

17/07/2020

Vzw Vormingplus en café BK6 organiseerden de afgelopen weken de Tuinesië-avonden. Drie mensen werden uitgenodigd om hun verhaal en hun gedachten met Kortrijk te delen. Alle drie zijn het mensen die dingen doen bewegen in de wereld. Ahilan Ratnamohan en Rudi Laermans kwamen de afgelopen twee weken al langs, maandag is het de beurt aan Miss Elli. Zij is de grondlegger van slam poetry in ons land. 

Elisabeth Severino Fernandes aka Miss Elli is geboren in Madrid, maar groeide op in België. Haar moeder is Portugese, haar vader komt uit de Dominicaanse Republiek. Miss Elli is een geëngageerde artieste met achtergrond in Spoken Word. Ze is de oprichter en drijvende kracht achter Mama’s Open Mic en Grab The Mic, twee projecten die game-changers waren én zijn voor de Vlaamse Poetry scene. Begin dit jaar ontving Mama’s Open Mic ook een Ultima in de categorie Amateurkunsten.

Miss Elli zal maandag, tijdens de laatste Tuinesiëavond, geïnterviewd worden door Siebrand Craeynest (coördinator van De Stroate).

Voor die laatste Tuinesië-avond kan je bij ons ook nog tickets winnen. Daarvoor moet je wel het juist antwoord geven op deze vraag:

  • Welke belangrijke cultuurprijs ontving Mama’s Open Mic begin dit jaar?

Stuur je antwoorden door naar emilie@quindo.be en wie weet kom je maandagavond 20 juli gratis naar café BK6 op de Broelkaai om de laatste Tuinesië-avond (met Miss Ellie) bij te wonen. Veel succes!

Tuinesië: Elisabeth Severino Fernandes (aka Miss Elli)

Art event in Kortrijk, Belgium by kunstencentrum BUDA and 2 others on Monday, July 20 2020

Lees ook:

Jitse Lapeire

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.