Word jij de nieuwe huisfotograaf van Wilde Westen?

26/01/2018

Wilde Westen, de Kortrijkse concert- en festivalorganisator, is een zoektocht gestart naar een nieuwe huisfotograaf. De vacature komt er enkele maanden na het plotse overlijden van Francois Berland. “Onze ‘FBER’ was jarenlang de vaste fotograaf van De Kreun maar ‘the show must go on’. Dat Francois het zelf gezegd zou hebben”, zegt persverantwoordelijke Elisah Vandaele.

Drukke agenda

De huisfotograaf moet aanwezig zijn op het gros van de evenementen van Wilde Westen , zowel in muziekclub De Kreun als op locatie. “Ook het op beeld vastleggen van onze jaarlijkse festivals: Sonic City Festival, Bos! Festival en Festival Kortrijk staat op het programma”, vertelt Elisah Vandaele. Ervaring in de concertfotografie is mooi meegenomen, al is er volgens de persverantwoordelijke zeker nog ruimte om te groeien.

(lees verder onder de foto)

Niet voor niets

Een jaar lang gratis toegang tot concertclub De Kreun en andere concertlocaties is slechts een van de voordelen die je kan genieten als huisfotograaf. “Verder krijg je de kans om je als concertfotograaf te ontplooien, een portfolio op te bouwen en contacten te leggen in de sector”, aldus Elisah Vandaele. Bekijk hier de volledige vacature.

Pictures by Indy Denys

Thomas Herrero

Plaats een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.