Foto door Andrea Piacquadio via Pexels
Maandag 12 en vrijdag 15 oktober 2020 van 18u tot 19u

AFGELOPEN – Basics Presentatie: stemgebruik en articulatie

In twee korte sessies maak je kennis met stemgeving (stemzorg, ontspanning, klank), articulatie, regio-invloeden en intonatie.

Heb je ambitie om te presenteren voor radio, televisie, voor een live-publiek op een podium, of doe je dat nu al? Dan zijn deze basissessies rond stemgebruik en articulatie zeker iets voor jou! In twee korte sessies maak je kennis met stemgeving (stemzorg, ontspanning, klank), articulatie, regio-invloeden en intonatie.

De sessies duren telkens 1 uur en gaan door op maandag 12 oktober en donderdag 15 oktober om 18u. De workshops bouwen op elkaar, deelnemers engageren zich dus om aan beide workshops deel te nemen. De sessies gaan door op Quindo (2de verdiep, Muziekcentrum Track, Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk) en worden begeleid door de Kortrijkse logopediste Tine Verheust.

Verheust werkt in een groepspraktijk, waar ze naast therapie met kinderen ook begeleiding biedt aan professionele stemgebruikers, gericht op het optimaliseren van stem en uitspraak. Ze volgde stage als coach van televisie- en radiopresentatoren bij VRT en het RITCS.

Het aantal plaatsen is beperkt, betaling kan via de betaalgegevens die u na bevestiging van inschrijving ontvangt (eind augustus 2020).

Wat?

Basics stemgebruik en articulatie

Voor wie?

Beginnende presentatoren en mediamakers bij Quindo

Waar?

Quindo, 2de verdieping Muziekcentrum, Conservatoriumplein 1

Prijs?

€10 voor beide sessies, gratis voor Mediamakers bij Quindo