Communicatieworkshop social profit
Op vraag

Communicatieworkshop Social Profit: zet je event of organisatie in de (digitale) verf!

Goed communiceren, het is niet altijd gemakkelijk. En al zeker niet in een sector waar de focus (terecht!) veel meer op de inhoud dan op de vorm ligt en waar er geen budgetten zijn voor slimme communicatiestrategen en dure marketing consultants.

En toch is het ontzettend belangrijk: hoe jammer is het niet dat prachtige projecten vaak niet de aandacht krijgen die ze verdienen? Medialab Quindo wil daar graag iets aan doen en organiseert een training (digitale) communicatie, speciaal voor wie actief is binnen de social profit-sector.

Hoe maak je een goeie affiche? Wat is een treffende Facebook- of Instagrampost? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap bij de juiste mensen terechtkomt? Hoe krijg je die boodschap scherp en prikkelend?

We gaan samen aan de slag en geven je heel concrete tips. Van wervend schrijven tot basisprogramma’s om foto’s te bewerken of flyers te ontwikkelen. Laat ons gerust vooraf weten wat je zou willen leren en breng eigen werkmateriaal mee naar de workshop: een evenement dat jouw organisatie organiseert, een post die je de wereld wil insturen via social media, een affiche die je wil maken, etc.

CONCREET
–  Op vraag via info(at)quindo.be
–  Op Quindo (2de verdieping Muziekcentrum Track, Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk) of bij jou in de organisat

Wat?

Communicatieworkshop

Voor wie?

Voor communicatoren in de social profit sector

Waar?

Quindo, 2de verdieping Muziekcentrum, Conservatoriumplein 1

Prijs?

Te bespreken