Crash-course spreken voor publiek
Zaterdag 17 oktober van 9u30 tot 12u30

AFGELOPEN – Crash-course ‘spreken voor publiek’

In deze crash-course ‘spreken voor publiek’ leer je de basisbeginselen van een goede presentatie: hoe verbinding te maken met publiek, zelfvertrouwen en autoriteit uit te stralen, omgaan met angst en zenuwen, wat te doen met ademhaling, lichaamshouding en stemgebruik en het inspirerend en motiverend brengen van een geanimeerd verhaal.

Tom Lemahieu is lector aan de Hogeschool West-Vlaanderen Daar doceert hij onder andere het vak ‘spreken voor publiek’ aan bachelorstudenten. Daarnaast is Tom Lemahieu erg actief in het verenigingsleven. Als lid van de Strategische Adviesraad voor Cultuur (SARC) en voorzitter van Vlaams Steunpunt voor Vrijwilligerswerk is hij gewend om grote groepen op een geanimeerde manier toe te spreken.

De sessie duurt 3 uur en gaan door op zaterdag 17 oktober van 9u30 tot 12u30. op Quindo (2de verdiep, Muziekcentrum Track, Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk).

De workshop is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Bij inschrijving gaan we ervan uit dat je deelneemt. Voor het niet opdagen zonder annulatie rekenen we €25 administratiekosten. Je ontvangt een bevestigingsmail. Met vragen kan je terecht bij info@quindo.be

Wat?

Crash-course 'spreken voor publiek'

Voor wie?

Jongeren en studenten (16-30jaar)

Waar?

Quindo, 2de verdieping Muziekcentrum, Conservatoriumplein 1

Prijs?

Gratis maar inschrijven is verplicht