Communicatie in social profit
16 december van 13u30 - 16u30

Workshop ‘Communicatie voor social profit’

Hoe jammer is het niet dat prachtige projecten vaak niet de aandacht krijgen die ze verdienen? Medialab Quindo wil daar graag iets aan doen en organiseert een training (digitale) communicatie, speciaal voor wie actief is binnen de social profit-sector.

Goed communiceren, het is niet altijd gemakkelijk. En al zeker niet in een sector waar de focus (terecht!) veel meer op de inhoud dan op de vorm ligt en waar er geen budgetten zijn voor slimme communicatiestrategen en dure marketing consultants.

En toch is het ontzettend belangrijk: hoe jammer is het niet dat prachtige projecten vaak niet de aandacht krijgen die ze verdienen? Medialab Quindo wil daar graag iets aan doen en organiseert een training (digitale) communicatie, speciaal voor wie actief is binnen de social profit-sector.

WAT: We gaan samen aan de slag en geven je heel concrete tips. Van wervend schrijven tot basisprogramma’s om foto’s te bewerken of flyers te ontwikkelen. Laat ons gerust vooraf weten wat je zou willen leren en breng eigen werkmateriaal mee naar de workshop: een evenement dat jouw organisatie organiseert, een post die je de wereld wil insturen via social media, een affiche die je wil maken, etc.

INSCHRIJVING: inschrijven is verplicht en de kostprijs bedraagt 40 euro, over te schrijven op het rekeningnummer van vzw Quindo (BE82 0017 2230 9768) met als mededeling ‘Communicatie social profit + eigen naam’.

WAAR en WANNEER: de workshop gaat door op vrijdag 16 december 2022 van 13u30 tot 16u30 op Quindo (2de verdieping, Muziekcentrum Track, Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk).

First come first serve policy! Wacht dus niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt.

Vragen, opmerkingen of ideeën? Contacteer ons via info@quindo.be!

OPGELET:je inschrijving is pas definitief zodra het inschrijvingsgeld ontvangen is, daarna ontvang je een inschrijvingsbevestiging. Indien gewenst kan een factuur opgemaakt worden.

Wat?

Leer je social profit in de kijker te zetten

Voor wie?

Voor wie actief is binnen de social profit-sector

Waar?

Quindo

Prijs?

40 euro