1 december en 15 december van 19u tot 21u

Workshop ‘DIY Podcasting’

Een straf podcast-idee of gewoon heel veel zin om met podcasting te experimenteren? Dan is deze workshop iets voor jou!

WAT: tijdens de ‘DIY Podcasting’ workshop leer je hoe we bij Quindo podcasts maken, van een idee tot de distributie. In deze workshop leer je de kneepjes van het vak. Zo starten we met een introductie, ga je daarna zelf aan de slag en eindig je de dag met je eigen podcast. We leggen de nadruk op het voorbereiden van jouw story en het structureren van een podcast. Je maakt kennis met allerhande opnameapparatuur en basismontage metReaper.fm.

Quindo steunt je ambities en interesses! Zo kan je bij ons na deze workshop je podcast verder zetten en ondersteuning krijgen waar nodig.

INSCHRIJVING:inschrijven is verplicht voor iedereen en de kostprijs bedraagt 40 euro voor beide avonden samen, maar is slechts 20 euro in totaal voor Quindo-mediamakers, over te schrijven op het rekeningnummer van vzw Quindo (BE82 0017 2230 9768) met als mededeling ‘DIY Podcasting + eigen naam’.

WAAR en WANNEER: de workshop gaat door op donderdag 1 en 15 december 2022 van 19u tot 21u op Quindo (2de verdieping, Muziekcentrum Track, Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk).

First come first serve policy! Wacht dus niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt.
Vragen, opmerkingen of ideeën? Contacteer ons via info@quindo.be!

OPGELET: je inschrijving is pas definitief zodra het inschrijvingsgeld ontvangen is, daarna ontvang je een inschrijvingsbevestiging. Indien gewenst kan een factuur opgemaakt worden.

Wat?

Leer je eigen podcast maken

Voor wie?

van 14 jaar tot 30 jaar

Waar?

Quindo

Prijs?

40 euro voor niet leden en 20 euro voor mediamakers