Zomerkamp Radio Actief On Air
Dinsdag 12 t.e.m. vrijdag 15 juli van 9u tot 16u

Zomerkamp ‘Radio-Actief ON AIR’

Radiokriebels of gewoon nieuwsgierig naar hoe radio gemaakt wordt? Dan is 'Radio Actief ON AIR' iets voor jou!

Een straf radio-idee? Een vernieuwend format? Een programma dat nog niet gemaakt is maar volgens jou de radiogolven dringend onveilig moet maken? Geen idee hoe daar aan te beginnen?

Vanuit de gloednieuwe studio van Quindo werken we een eigen radioshow uit; van het knoppenwerk en live-interviews tot radiopresentatie en audiomontage. Je leert van alles wat en samen maken we op het einde van de week de ether onveilig met ‘Radio Actief ON AIR’. 

We beginnen het kamp met een korte inleiding maar vliegen er daarna al snel in. Na deze intensieve vier dagen ga je naar huis met een eigen radioprogramma én een duidelijk overzicht van hoe je een programma opbouwt en wie er allemaal aan meewerkt.

Meer info? Mail broos.claerhout@quindo.be of bel 0494/148.005

Vergeet je lunch en vieruurtje niet! Je mag ook jouw laptop, tablet of smartphone meenemen, maar dat enkel op eigen risico.

Inschrijving is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer van vzw Quindo (BE82 0017 2230 9768) met als mededeling ‘Radio Actief + Naam Deelnemer’. Om beroep te doen op reducatietarief gelieve contact met ons op te nemen. 

Schrijf je snel in via onderstaand formulier. De plaatsen zijn beperkt!

Wat?

Radiokamp

Voor wie?

12 t.e.m. 15-jarigen

Waar?

Quindo, 2de verdieping Muziekcentrum, Conservatoriumplein 1

Prijs?

€80