44662

Workshop ‘Schrijven voor het Oor’ – Audiocollectief SCHIKvrij

Scenario's schrijven voor audioproducties, hoe doe je dat precies? Hoe breng je jouw verhaal op een boeiende en creatieve manier? Hoe creëer je een verwonderend verhaal, enkel en alleen met geluid?

communicatieworkshop-social-profit-zet-je-event-of-organisatie-in-de-digitale-verf

Communicatieworkshop Social Profit: zet je event of organisatie in de (digitale) verf!vrij

Goed communiceren, het is niet altijd gemakkelijk. En al zeker niet in een sector waar de focus (terecht!) veel meer op de inhoud dan op de vorm ligt en waar er geen budgetten zijn voor slimme communicatiestrategen en dure marketing consultants.

ON-DEMAND: Maak zelf radio! (scholen en groepen)vrij

Radiokriebels of gewoon eens nieuwsgierig naar hoe radio gemaakt wordt? Dan is deze kennismakingsworkshop iets voor jou!

maak-zelf-radio-3

ON-DEMAND: Basics RADIOvrij

Tijdens de kennismakingsworkshop radio voor nieuwe vrijwilligers leer je hoe we bij Quindo radio maken en kom je alles te weten over hoe de studio werkt.

sessie-planmakers-aan-de-slag-met-je-idee

AFGELOPEN – Sessie planmakers: aan de slag met je idee!vrij

Heb jij al enige tijd een idee maar geraak je er niet mee verder? Iets creatief, artistiek, mediageniek, evenementieel, thematisch of helemaal anders? Iedereen welkom!

basics-radio

AFGELOPEN – BASICS Radiovrij

During this 'BASICS Radio'-workshop for (potential) new media makers you'll learn the ins- and outs of our radio studio and how to make your own radio show.

crash-course-spreken-voor-publiek

AFGELOPEN – Crash-course ‘spreken voor publiek’vrij

In deze crash-course ‘spreken voor publiek’ leer je de basisbeginselen van een goede presentatie: hoe verbinding te maken met publiek, zelfvertrouwen en autoriteit uit te stralen, omgaan met angst en zenuwen, wat te doen met ademhaling, lichaamshouding en stemgebruik en het inspirerend en motiverend brengen van een geanimeerd verhaal.

basics-presentatie-stemgebruik-en-articulatie

AFGELOPEN – Basics Presentatie: stemgebruik en articulatievrij

In twee korte sessies maak je kennis met stemgeving (stemzorg, ontspanning, klank), articulatie, regio-invloeden en intonatie.